Pn - Cz 08:00 - 16:30, Piątek 08:00 - 16:00

Sobota - Niedziela, biuro nieczynne

LOKALIZUJ PACZKĘ

PANEL KLIENTA

PRZED ZŁOŻENIEM ZLECENIA ZAPOZNAJ SIĘ Z TĄ STRONĄ

REGULAMINY I INFORMACJE:

Polityka prywatności

 

1. Administratorem Danych Osobowych (ADO) jest FUTURO FASHION LTD. z siedzibą pod adresem 41 Tollpark Place, Cumbernauld, Glasgow G68 0LN.

 2. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu wykonania usługi pośrednictwa kurierskiego i realizacji zamówienia.

3. Zbieramy dane nadawcy i odbiorcy, które są niezbędne do realizacji usługi transportu:

- Imię i nazwisko

- Adres e-mail

- Telefon

- Adres pocztowy (odbioru i dostawy)

4. Pełna rejestracja w serwisie jest dobrowolna i nieobowiązkowa.

5. Podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (RODO);

6. Inspektorem Danych Osobowych w spółce jest Michał Skóra adres e-mail rodo@sendi.co.uk;

7. Szanujemy prawo do prywatności i dbamy o bezpieczeństwo danych. W tym celu używany jest m.in. bezpieczny protokół szyfrowanie komunikacji (SSL), a przechowywanie danych ma miejsce na zabezpieczonych serwerach.

8. Dane osobowe, które podawane są w formularzu zamówienia usługi, traktowane są jako dane poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.

9. Podane dane nie będą przekazywane lub sprzedawane innym podmiotom – dane będą jedynie przesyłane wybranej przez Panią/Pana firmie kurierskie, a my kontaktujemy się z Panią/Panem tylko w sprawach dotyczących usług transportowych.

10. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania - skontaktuj się z nami na adres mailowy: rodo@sendi.co.uk

11. Dane osobowe zbierane w celu wykonania usługi transportowej będą przechowywane przez okres niezbędny do zakończenia wykonywania usługi pośrednictwa kurierskiego i zrealizowania zamówienia tj. przez okres 24 miesięcy;

12. Żadne dane zebrane przez SENDI.co.uk nie zostaną udostępnione osobom trzecim bez wyraźnej zgody ich właściciela poza partnerami Serwisu: (WorldPay, Paypal), firmami kurierskimi (DPD UK, GLS, Parcelforce) lub na wyraźne wezwanie organów sądowych, policyjnych, śledczych.

13. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorującego (Urząd Ochrony Danych Osobowych) gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

14. Wszystkie rozmowy telefoniczne są nagrywane w celach zapewnienia bezpieczeństwa i szkoleniowych i przetrzymywane są zgodnie z wytycznymi Data Protection Act 1998 i regulacjami ICO.

15. Dane zamówień podmiotów biznesowych przetwarzane są przez 24 miesiące, natomiast dane rozliczeniowe zgodnie z ustawą o rachunkowości - przez 5 lat.

 

DANE FIRMY

Sendi is the trading name of Futuro Fashion Ltd.

Futuro Fashion Ltd.

Company number 07488847

41 Tollpark Place, Wardpark Estate

Cumbernauld G68 0LN

Registered office address:

40-44 Uxbridge Road, Craven House

Ground Floor, London, England W5 2BS

 

contact@sendi.co.uk

 

(+48) 123 06 70 90

 

Pon - Czw: 08:00 - 16:30 czasu PL
Piątek: 08:00 - 16:30 czasu PL

Sob - Niedziela: nieczynne

Website by lovemyweb   |  © 2018  All rights reserved.

Website by lovemyweb   |  © 2018  All rights reserved.